Folie

Viser alle 8 resultater

Skab et æstetisk og indbydende miljø på kontoret, møderummet, arbejdspladsen, restauranter og hotel eller i hjemmet med fototapet! Med dine egne tegninger, billeder og logo designer du dit eget visuelle udtryk, eller du kan få hjælp af vores kreative designere til at få den rette atmosfære.

Tapet med dit design er en genial måde at skabe den rette stemning på! Tapet med tryk giver fotorealistisk effekt og målene tilpasser vi nøjagtig til din væg. Skal du dekorere kontorlokalerne, gør en specialdesignet reklametapet meget ved et rum, det forvandles hurtigt fra ordinært til spektakulært. Vi trykker direkte på tapet i høj kvalitet, noget som gør at du kan fylde væggen med præcis det motiv du ønsker. Du vil blive overrasket over kvaliteten! Selv motiver/billeder af lavere kvalitet bliver gode, da motivet betragtes på afstand. De er nemme at montere, men hvis du ønsker at vi gør jobbet, har vi montører som ordner det for dig.

Brectus leverer også folie til bl.a. bilbåd, bygning, gulv, vindue og klistermærker. Foliering er en effektiv og omkostningseffektiv metode for at vise virksomhedens profil udad. Hvad enten det er foliering af bil eller om det er foliering af vinduerne på ydersiden af kontorlokalerne. En af fordelene med folie er at den nemt kan fjernes igen, så man jævnligt kan udskifte budskabet, hvis dette skulle være nødvendigt. Tag kontakt til os!

Telefon

Kontakt os på telefon: +47 21 45 64 00

Banner materiale

*B1: Brannhemmende

MALER

Banner konfeksjonering

Beachflagg Tilbehør

Send bestilling
Felt markert med * er påkrevd
Send forespørsel
Felt markert med * er påkrevd