fbpx

Beach Flag

Viser alle 8 resultater

Beach Flag er robuste, bevægelige «reklameplakater», som tåler vejr og vind! Et af vores mest fleksible og iøjenfaldende produkter. Brugsområderne er mange, både ude og inde; placér dem udendørs i sandet eller i sneen, på bakken eller i græsplænen, eller indendørs foran butiksindgangen, på messestanden eller der du vil tiltrække opmærksomhed.

Skaf nye kunder! Ønsker din virksomhed blikfang og opmærksomhed for at fremme et produkt eller budskab, er Beach Flag et udmærket supplement i markedsføringen. De er synlige på lang afstand og bevæger sig i vinden. På den måde kan du let få god synlighed for mange potentielle nye kunder. Beach Flag, også kaldet strandflag, er lette at sætte op og et praktisk produkt for anderledes arrangementer, f.eks. skicenter, golfbaner, idrætsanlæg og stort set hvor som helst hvor du har brug for reklame som er synligt og nem at installere. Beach Flag fungerer også godt i en butik! Det er et praktisk produkt for korte kampagner og til og med som en permanent skiltløsning.

Fødder vælger du ved siden af. Vi har fødder til både indendørs eller udendørs brug: krydsfodpose til vand/sandjordskruejordspydvanddunk og vægtplade. Bæretaske følger med.

Banner materiale

*B1: Brannhemmende

MALER

Banner konfeksjonering